Descriere

Centrul Comercial ELAT invită companiile spre cooperare oferind spre chirie spații comerciale inclusiv spații pentru amplasarea publicității:

La etajul 1 sînt disponibile spații pentru suvenire, accesorii pentru casa, cosmetică, bijuterie, altele.

La etajul 2 și 3 sînt disponibile spații pentru haine, încălțăminte, lenjerie de corp, accesorii personale, mărfuri pentru sport, altele.

La etajul 4 și 5 sînt disponibile spații – mărfuri și accesorii copii: îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerie de corp, jucării, cărucioare, accesorii, altele.

CC ELAT este unul din primele centre comerciale din sect. Botanica, se află la linia întîi, lîngă Magazinele Kaufland, Velmart ș.a., în cea mai vizitată zonă de locuitorii și oaspeții or. Chișinău.

Spații pentru chirie sînt disponibile cu suprafață – în dependență de cerere, cu condiții și prețuri discutate și aprobate individual. 

CC ELAT este dotat cu toate cele necesare pentru o afacere de succes: pază, încălzire, condiționer, zone de recreere pentru copii și maturi, asistență gratuită pentru promovarea companiei Dvs. pe pagina www.elat.md și pe facebook.com/elat.md

La fel propunem plasarea banerelor publicitare în incinta CC ELAT, pe fațada clădirii Centrului comercial  ELAT și desigur – pagina www.elat.md.  

Pentru mai multe detalii consultați pagina https://elat.md/arendasilor/ sau sunați la nr. de tel. 079435382.

Închiriază acolo unde se cumpără!

Detalii butic: Spații comerciale în Centrul Comercial ELAT!