Descriere

Dragi părinți!

A venit și ultima lună a verii,. Pentru părinți, aceasta nu este o perioadă ușoară, deoarece există doar câteva săptămâni pentru a pregăti copiii de școală! E necesar de procurat uniformă, papetărie, genți, îmbrăcăminte sport, manuale și multe altele.

E bine cînd aveți posibilitate de a cumpăra toate acestea într-un singur loc!

Din 1 august 2018, în Centrul Comercial „ELAT” se deschide târgul anual școlar. Târgul va reuni pe teritoriul său tot ce este nevoie pentru a începe un nou an școlar: creioane, stilouri, caiete, cărți, genți și multe altele, fără de care este imposibil să ne imaginăm un elev.

În plus, târgul va prezenta o gamă largă de încălțăminte, uniforme școlare, îmbrăcăminte sport și alte articole de tricot pentru o viață școlară frumoasă și confortabilă.

Pentru vizitatorii mici, organizatorii au pregătit o gamă largă de jucării, iar la etajul 4, copilul dvs. se poate juca în camera de joacă.

De asemenea, nu am uitat și de adulți – noi am pregătit oferte noi  de toamnă! Aici găsiți colecții noi de haine, încălțăminte, genți și alte accesorii necesare, care vă vor ajuta să arătați decent în orice loc și, cel mai important, prețurile vă vor surprinde plăcut.

Aproape am uitat să vă spunem: Avem reduceri la articolele de vară – 40%, 60%, 80%!

Vă asteptăm pe toți in magazinul nostru mare familial!!!

Târgul școlar va activa de la 01 pâna la 31 august 2018
Centrul comercial „ELAT” Decebal, 99
1, 2, 3 etaj – Mărfuri pentru femei și bărbați
Etajul 4 și 5 – Mărfuri pentru copii
Program de lucru: de la 9:30 până la 21:00 fără sărbători

Detalii butic: Targul scolar la ELAT