Descriere

Stimati prieteni!
De sărbătorile de iarnă, CC ELAT petrece un nou concurs in Facebook!
Participati si cistigati 1 din 10 cutii de șampanie (6 sticle)!!!
Pentru participare e necesar:
– Sa creati in formă liberă o VIDEO FELICITARE CU SĂRBĂTORILE DE IARNĂ!
– Sa urmați toți pașii din regulile concursului.
Cistigatorii se aleg in felul urmator: 5 cistigatori se numesc de catre administratia CC ELAT si 5 cistigatori, vor fi numiti acei, care vor acumula cele mai multe „Likuri” la video-felicitare puse de către suporterii lor.

Atentie regulile concursului:
– Concursul se petrece din 07.12.2016 pina la 26.12.2016 orele 12:00;
– Video-felicitarea nu trebuie sa depaseasca 3 minute, se permite sa fie filmata pe videocamera, web-camera, telefon și alte dispozitive mobile, cu sau fără montare la computator;
– Ca să fiți înregistrat ca participant la concurs e necesar de transmis fișierul cu video-felicitarea la email info@elat.md pentru aprobare si plasare pe pagina Facebook pentru vot. Suplimentar in mesaj se indica Numele și Prenumele cum e indicat in profilul Facebook si telefonul participantului. În timp de 6 ore (lucrătoare) participantul trebuie să primească raspuns cu numarul de înregistrare la concurs. În caz dacă nu primiți numărul de inregistrare va rugăm să apelați la nr. 060 094-331 (orele de lucru 09:00 – 18:00)
– Administratia CC ELAT are dreptul sa excluda paricipantii la concurs care acumulează „Likuri” folosind profiluri nereale;
– La socotirea „Likurilor” se iau in consideratie doar „Likurile” puse pe video-felicitarile plasate pe pagina Facebook Elat. „Likurile” puse in cronologia participantilor sau pe alte pagini, nu se iau in considerare.
– Stabilirea cistigatorilor efectueaza administratia CC ELAT la 28.12.2016 si anunta despre aceasta doar cistigatorii prin telefon. Rezultatele vor fi publicate pe pagina Facebook Elat in aceiasi zi pina la ora 18:00.
– Premierea cistigatorilor se va efectua in CC ELAT, pe data de 30.12.2016 la orele 12:00-13:00. Daca cistigatorii nu se vor prezenta pentru primirea premiilor la timp, eliberarea premiilor poate fi anulata.
– Cistigatorii dau acordul său pentru filmarea foto-video a procesului de premiere, precum si la publicarea materialului in internet. In cazul neacordului cistigatorilor cu acest punct, eliberarea premiilor poate fi anulată.
– Organizatorul concursului este CC ELAT, cu sustinerea media partenerului Neodigital SRL. Telefon pentru informatii suplimentare 068 044-777.
– Organizatorul concursului confirma, că evenimentul nu se sponsorizează, nu se recomandă, nu se conduce și nu este in legătură cu compania Facebook, care se elibereaza deplin de la răspundere față de participanți și vizitatori.
PARTICIPATI SI CISTIGATI!!!

Treci in Facebook

Detalii butic: De sărbătorile de iarnă ELAT vine cu un nou concurs!!!