Descriere

Primul pas.
În primul rând, trebuie să decidem pentru ce avem nevoie lenjerie de corp termică: vreti să faceti sport sau plimbati iarnă în parc, sa stati pe o bancă în curte cu un cărucior sau pentru plimabare cu câinie? Din alesul activității dumneavoastră depinde materialul din care este cusut lenjerie.
– Lenjerie de corp termică sintetică din poliamide, polipropilenă și elastan recomandat la efort fizic ridicat.
– Lenjerie de corp termică naturale din bumbac, bambus, oaie sau lână de cămilă, pe de altă parte, este proiectat pentru activitatea fizică la temperaturi scăzute.
– Lenjerie de corp termică hibridă – versiunea universală, se elimină în mod activ de umiditate și păstrează bine căldura .
👉Pasul doi.
După ce a definit funcția principală de lenjerie de corp termică, alegi temperature caracteristice pentru regiunea dumneavoastră?
De la -15 C până la +5 – o temperatură și un costum de strat de bază subțire, cu o activitate fizică medie, care va fi confortabil, chiar dacă te duci prin stradă la metrou sau un magazin.
-15 – 25 ° C – este la același nivel de activitate, necesită o protecție mai puternică, iar materialul – mai dens.
De la – 25 ° C sau mai jos – pentru aceste temperaturi, produse de lenjerie de corp multistrat strans din aceeași lana merinos, care asigură un transfer termic maxim.
👉Pasul trei.
Este foarte important sa alegeti lenjerie de corp termică mărimea potrivită.
👉Pasul patru.
Înainte de a merge la magazin pentru un nou set de lenjerie de corp termică, și cred că este un aspect importante, culoarea, disponibilitatea de imprimeuri si elemente decorative.
Sperăm că aceste mici sfaturi și descrieri vă va ajuta să alegeți lenjerie de corp termică cea mai corectă și adecvată, puteți cumpăra întotdeauna în Invito ☺

 

Detalii butic: INVITO