Описание

Susţinătorii indispensabili îngrijirii corpului tău! ❤️
1️⃣ COLLISTAR CRIO-GEL ANTICELULITIC
Criogelul anti-celulită dă efectul de întărire rapidă a problemelor care sunt afectate de celulită. Produsul cosmetic combină efectele criocosmeticelor și fitoaromoterapiei, care combate activ manifestările celulitei. Componentele active ale substanțelor naturale ecologice, inclusiv uleiurile esențiale și extractele de plante unice, ajută la restabilirea microcirculației sângelui. Datorită acestui fapt, se poate observa un efect treptat al strângerii pielii, care este complet saturat și tonifiat cu esențe moi, cu o textura ușoară. Cryogelul se distinge printr-un drenaj bun, care permite îndepărtarea excesului de lichid din organism.
Volum: 400 ml
💰 Preț — 1155 mdl.
2️⃣ COLLISTAR PURE ACTIVES TWO-PHASE SCULPTING CONCENTRATE MARINE ALGAE + PEPTIDES CONCENTRAT DE CORP CU DOUĂ FAZE
Concentrat bifazic exclusiv Concentrato bifasico snellente alghe marine + peptidi
În faza uleiurilor, combinația de 4 specii de alge ajută la eliminarea excesului de lichide. Ambalarea convenabilă a concentratului o face ideală pentru cei care duc un stil de viață activ și dinamic. Formula specială în două faze se caracterizează printr-o textură surprinzător de bogată, care este rapid absorbită în piele, astfel încât corpul devine moale și neted.
Volum: 200 ml
💰 Preț — 890 mdl
3️⃣ COLLISTAR TONING TALASSO — SCRUB TONIFIANT PENTRU CORP
Collistar Toning Talasso-Scrub nu este doar un scrub, ci este un produs pentru îngrijirea corpului și sufletului care combină avantajele talasului și aromaterapiei cu proprietățile incredibile ale ienupărului sardan. Amestecul de săruri de mare din Sardinia Fleur de Sel („floare de sare”) este deosebit de bogat, exfoliază perfect și detoxifiază pielea, netezește și regenerează. Fructele de ienupăr îmbunătățesc elasticitatea și densitatea pielii, tonul și ameliorează oboseala. Uleiurile de susan, fistic și semințe de struguri hrănesc, hidratează și înmoaie pielea. Uleiurile esențiale de ananas natural, salvie, cimbru și levănțică în combinație cu cedru chinezesc intens și ulei esențial de chiparos creează o aromă bogată densă, al cărei cocktail oferă energie, bunăstare și bună dispoziție.
Pielea devine mai netedă, mai curată, mai moale, hidratantă, tonifiată și suplă imediat după utilizare.
Volum: 700 gr
💰 Preț — 1100 mdl
Vizaje-Nica💋

Подробности бутик: VIZAJE-NIKA