Описание

☀ 10 reguli cu privire la modul de îngrijire a părului vara!

În ciuda faptului că toți iubim vara foarte mult, această perioadă este considerată destul de stresantă pentru păr. Pentru a vă proteja părul de efectele nocive ale soarelui, vântului cald și a altor factori agresivi de vară, trebuie să urmați câteva reguli simple.

☝ Radical, produsele pentru păr pentru vară nu trebuie schimbate!

Regula Nr. 1
Protejați-vă părul de lumina directă a soarelui, deoarece acest lucru afectează negativ atât aspectul părului, cât și sănătatea acestuia. Asigurați-vă că utilizați produse pentru păr cu protecție UV.

Regula Nr. 2
Optați pentru o pălărie, care va proteja părul, dar și fața de soare.

Regula Nr. 3
Folosiți cât mai rar posibil ustensile fierbinți pentru aranjarea părului. Și dacă le folosiți, asigurați-vă că folosiți agenți de protecție termică.

Regula Nr. 4
Vara, datorită activității active a glandelor sebacee, părul începe să se murdărească mai repede. Spălați-vă părul după cum este necesar. Vara este mai bine să nu folosiți șampoane cu un nivel de curățare agresiv, optați pentru o îngrijirea blândă, de exemplu, merită să folosiți șampoane ușoare fără sulfați, adecvate pentru utilizarea frecventă.

Regula Nr. 5
Părul nu se poate regenera, motiv pentru care procesul de îngrijire a acestuia trebuie să fie continuu. Vara, părul are nevoie de hidratare activă. Este important să folosiți măști hidratante de 2-3 ori pe săptămână.

Regula Nr. 6
Uleiurile de păr previn deshidratarea, înmoaie bine părul și îi dau strălucire. De asemenea, aplicați ulei pe părul dvs. înainte de a vizita marea — acest lucru va ajuta la prevenirea distrugerii acestuia din cauza apei sărate.

Regula Nr. 7
Dacă lungimea permite, atunci împletiți părul. În acest caz, cea mai mare parte a părului va fi ascunsă de lumina soarelui.

Regula Nr. 8
Se știe că părul arde la soare, în special culoarea blondă, deoarece culorile mai închise, conține mai mult pigment. Nu recomandăm să vă vopsiți părul deseori vara, astfel încât să nu devină cel puțin foarte uscat.

Regula Nr. 9
Administrați cantitatea potrivită de apă. În sezonul cald, părul, la fel ca întregul corp, trebuie să fie hidratat.

Regula Nr. 10
Dieta este, de asemenea, foarte importantă. Asigurați-vă că includeți în meniul dvs. proteine. Folosiți ulei de in. Toate aceste produse contribuie la vitalitatea părului și a întregului corp.

❤ Dacă informațiile v-au fost utile, lăsați comentarii și salvați postarea.

Подробности бутик: Cosmetic Shop MD