Descriere

🤔 Cum să îngrijești corect dupa pielea problematica?

📢 Vorbim despre trei reguli principale!

De regulă, pielea grasă produce prea mult sebum, datorită căruia porii sunt înfundați și apar imperfecțiuni: roșeață, peeling, pete negre și acnee.
Chiar dacă natura nu te-a răsplătit cu o piele perfect netedă și netedă, tehnologia modernă îi poate oferi o strălucire și un aspect sănătos. Trebuie doar să depuneți puțin efort și să urmați reguli destul de simple.
✅ Curățare – Gelul de curățare este cel mai potrivit pentru pielea problematică. Pătrunde adânc în pori, curăță bine și lasă în urmă o senzație de prospețime. Aici trebuie să ne amintim că apa caldă este inamicul pielii uleioase. Nu numai că deshidratează epiderma, ci contribuie și la o secreție mai activă de sebum și extinde, de asemenea, porii deja largi. Este suficient să te speli de două ori pe zi – deoarece cu cât se spală mai mult sebum, cu atât mai mult îl produce corpul.
✅ Toner sau loțiune – Tonice sau loțiuni pentru pielea grasă curăță și strânge porii, elimină luciul gras, petele negre și elementele inflamatorii.
✅Răspândire / îngrijire a pielii uleioase – va restabili echilibrul hidrolipidic. Trebuie să o aplicați cu mișcări ușoare de-a lungul liniilor de masaj. Este important să nu exagerați cu cantitatea – surplusul nu va fi absorbit, ci va fi acumulat și toate eforturile dvs. vor scădea.

👌 Vă oferim mai multe bestselleruri în linia dvs. pentru îngrijirea tenului gras și problematic pe care îl puteți găsi în lanțul de magazine Vizaje-Nica. Aceste produse vor ajuta la obținerea celui mai bun rezultat în cel mai scurt timp posibil.

Detalii butic: VIZAJE-NIKA