Descriere

Sarcina este o perioadă dificilă și importantă în viața fiecărei femei. Trebuie să vizitați regulat un medic, să faceți teste, să monitorizați greutatea și să urmați în continuare multe recomandări de specialitate.
Cum să evitați o deficiență de vitamine și minerale în acest ciclu, să mențineți o formă perfectă și să protejați sănătatea copilului? 🤔 Unul dintre cele mai eficiente instrumente este să adăugați câteva linguri de produs special pentru lapte Bellact MAMA + în ceai, cacao sau terci de dimineață. Principalul lucru este că aceste feluri de mâncare nu au o temperatură mai mare de 40-45 ° C.
☝️🔶 Produsul este creat special pentru femeile însărcinate și care alăptează și ajută nu numai să-i satureze pe mamă și copilul cu vitamine și minerale, ci și la rezolvarea unor probleme atât de delicate precum constipația și indigestia în timpul sarcinii și alăptării. Produsul este îmbogățit cu probiotice și prebiotice, precum și cu acid folic. Amestecul are un gust plăcut lăptos, poate fi consumat și separat ca băutură, diluând un produs uscat în apă.
Ați încercat amestecul Bellact Mom +?

Detalii butic: BABY-BOOM